Slået op d.

Fragt til Jer! -Men hvor vil I ha´ det leveret?!

Fri Fragt til Mjød folket! – Men hvor vil I ha´ det leveret?!

Fri Fragt ved køb over 500 kr.vil fra idag være en fast del af vore webshop.

Vi kan med stor glæde meddele jer at vi fik vores ellers lidt genstridige fragt beregner program til at virke. I skal være velkommen til at smugkigge i butikken og i resten af vores web univers. www.TOTALTGODMJØDLIGEHER.dk

Håber at lige vil hjælpe os med at tage en beslutning. Hvad passer Jer, Vores kunder, bedst i forhold til levering af Mjød. Kunne I bedst tænke jer at vi leverede til en pakkeshop, hvor I kan hente lige præcis når I vil? Eller vil I helst have det leveret på jeres egen adresse så I ikke skal til en pakkeshop for at hente jeres Mjødpakker, og de bliver let tunge, når I nu bestiller så mange flasker med fri fragt.

Gi dit besyv med og hjælp os med at lave danmarks bedste mjød indkøbsside.

 

-Casper Loke

Fri Fragt til Mjød folket
-Så kan I slå Jer løs i Mjød butikken.
Slået op d.

Loke Laver Mjød Magi

kastanje mjød

Imens efterårets høst af økologiske blåbær, har bidraget til en ny produktion af den altid så populære Særimner,
har sidste års kastanjehonning bragt et helt nyt produkt på banen.

Magisk Mjød.. ?

”Selv syntes jeg hvertilfalde at den er blevet rigtig, rigtig god, og jeg glæder mig virkelig meget til at præsenterer den og høre folks mening” -siger Loke om den nye mjød som udelukkende er brygget på en sød forårshonning lavet af nektar fra kastanjetræer.

“Det altid sjovt at afprøve noget nyt, og så har jeg også altid syntes at der er et eller andet magisk over disse store prægtige træer!” fortæller Loke, som ved sit barndomshjem selv havde mange kastanjetræer. “Jeg var heller ikke  i tvivl om jeg skulle sige ja da jeg blev tilbudt kastanjehonningen, -selvom Kastanje jo godt nok er en importeret art, hvilket går lidt ved siden af den råde tråd jeg ellers har med det nordiske”

Kastanje mjøden har dog alligevel, ligesom de andre mjød fra Udgaards Bryghus, fået et navn fra et magisk objekt i den nordiske mytologi.

“Den nye mjød hedder Gungner hvilket i den Nordiske mytologi er navnet på guden Odin’s spyd”. Gungner blev kastet over slagmarken for at afgjøre slagets gang. “hvem skal stå og hvem skal falde? Det afgør’ Gungner, så jeg syntes det er et meget passende navn til denne mjød “ griner Loke.

Gungner ligger på 11%. Den er gylden og klar i farven og kraftig men sød i smagen, og helt bestemt en ægte viking værdig!

Se Vores Andre Mjød Produkter HER

Vidste du i øvrigt at:

Kastanjer skiller sig ud fra de fleste andre nødder, fordi de indeholder meget lidt fedt samt at kastanje er en virkelig god kilde til kulhydrat (50%).

Kastanje er bredt anvendt til at lave japanske retter: kurigohan (kogt ris med kastanje), kurimanju (ravioli med kastanje), og bliver også anvendt til at lave slik. Kastanjen er desuden Japans ældste frugt, som endda blev dyrket før ris.

Også de gamle Romerske soldater var glade for kastanjernes egenskaber, hvorfor de fik kastanjegrød inden de drog i kamp.

HAR DU OGSÅ nogle ’fun facts’ om kastanjer eller mjød, så smæk’ dem gerne i kommentarboksen til venstre, og husk også at like os på facebook.

-Mange tak.

 

Web-butikken er stadig under opbygning men hvis du har nogle spørgsmål så

Kontakt Udgaards Bryghus /Casper loke HER/

Slået op d.

EN NY HJEMMESIDE

Mjød brygning

Så er vi i gang med at konvertere den gamle hjemmeside. Vi håber snart at denne her vil stå flot, brugbar, nem og overskuelig, så vi kan snakkes ved herinde. Har I nogle ideer til hvad I godt kunne tænke jer at vi skal have med på siden -eller i bloggen? så skriv endelig et par ord om det i kommentarfeltet til venstre.

Best regards

LOKE